4 Temmuz 2014 Cuma

Ev İçi Aydınlatma Sistemlerinde Evidea Farkı


Ev içi aydınlatma sistemlerinin dekorasyon üzerindeki etkisini artık herkes biliyor. Çünkü kullanılan ışığın konumu ve yoğunluğu, evin tüm dekorasyonunu etkileyerek hata yapma lüksünüzü elinizden alır. Ancak gene de evinizi daha güzel gösterecek aydınlatma hileleri de vardır. Örneğin yerden aydınlatmalı lambalar ile tavanlarınızı olduğundan daha yüksek, odaya eşit dağıtılmış ışıklandırmalarla da odanızı olduğundan daha geniş ve ferah gösterebilirsiniz.

Yanlış ışıklandırma ile dekorasyon havanızı tamamen söndürebilirsiniz. Çünkü yanlış ışıklandırmalar neticesinde odanızı olduğundan daha kasvetli, basık ve bunaltıcı gösterebilirsiniz. Bu nedenle odanın büyüklüğüne, dekorasyon stili tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre uygun aydınlatma ünitelerinden faydalanmanız gerekmektedir.

Şimdi de günümüz dekorasyon trendleri arasında yıldızı parlayan lambader aydınlatmalar hakkında bilgi verelim:

Lambader Nedir?

Odalarda aydınlatma amacı ile kullanılan lambader, tasarımı bakımından dekoratif bir görünüşe sahip olması nedeni ile birçok kişinin tercihi konumundadır. Günümüzde birçok farklı renk ve tasarıma sahip lambader modeline rastlayabilirsiniz. Ancak kapıda öde seçeneğine sahip olan bir e-ticaret sitesi olan Evidea, her zevke ve keseye uygun lambader modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Bir evin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını giderebileceğiniz bu dekorasyon sitesi sayesinde siz de evinizi baştan yaratmanın keyfine varacaksınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder